2012. április 20., péntek


Sziasztok J
Most először írunk ilyen bevezető szöveget. Tudom, ez a költözködés dolog kicsit macerás, de higgyétek el, jó helyen leszünk itt.
A második ok, amiért bevezetőt írok, az nem más, mint hogy elérkeztünk az első évad lezárásához. Sok mindenen vagyunk túl, és remélem, ezek után is velünk maradtok, és olvasni fogjátok a történetet. Természetesen, mint mindenhol máshol, itt is izgalmas résszel zárul az évad.
Nincs sok időnk mostanában. Vizsgákra készülünk, és sokat kell tanulnunk. Ezek azok az okok, amiért egyre kevesebb időnk van írni. A második évadot előre láthatólag május közepétől olvashatja az, akit érdekel. Viszont, ha esetleg egy nagyobb számú közönség várja a folytatást, úgy döntöttünk, engedményt teszünk. Ha sikerül összegyűjteni 30 ! hozzászólást, ( a miénk nem számít ) máris nekilátunk a következő részeknek.
Ezúton is nagyon szeretnénk megköszönni nektek, hogy időt fordítotok rá, és olvassátok a blogot.
Réka és Kíra J

25. fejezet


* Harry szemszöge *


Egy újabb fenomenális este. A tömeg szinte megveszett értünk. Mindenki vadul tombolt, csápolt és harsogott. Felüdítő volt látni azokat a rajongókat, akik még a pályánk elején segítettek minket, támogattak.
- Királylány, kelj fel. – csettintett előttem Zayn. – Kiara itt van.
- Kösz haver. – boxoltam bele a vállába, majd az ajtó felé szökkentem. A barátnőm, az én barátnőm állt előttem. Ma is, mint mindig csodásan festett. – Jó újra látni. – mosolyogva elkaptam a derekánál, majd csókok hadával árasztottam el.
- Gratulálok, ügyesek voltatok. – kezdett bele, miután hagytam szóhoz jutni.
- Köszi. – intett a szoba sarkából a szőke herceg, éppen hamburgert falatozva.
- Niall…- nevetett. – Jó étvágyat.
- Megvan. – legyintett, majd folytatta a pusztítást. Közelebb lépett hozzá, hogy mellette lehessen.
- Szabad? – kérdezte a tányérja szélén lévő eperre mutatva.
- Mit képzelsz? – förmedt rá Kiarára, az epret pedig hamar bekapta. – Ételen nem osztozok. – harsogott, aztán egy másik piros gyümölcsöt nyújtott felé.
- Kiara, nem megyünk el sétálni? A többiek addig a buszban maradnának, és hoznánk nekik valami vacsorát. – kérdeztem.
- Mehetünk.
- Kaja?! Támogatom az ötletet.
- Niall… El fogsz hízni. – csóválta a fejét Zayn.
Az épületből kilépve minden nagyon nyugisnak tűnt. Ilyenkor már nem sok ember járkál az utcákon, így kisebb a lebukás veszélye. Élvezek minden egyes pillanatot, amit Kiarával tölthetek kettesben. Imádom, hogy olyan romantikus és vicces, de ha kell, tud komoly és megértő is lenni.
- Szeretlek. – mormogtam félénken. A lány felém fordult, rám emelve ragyogó tekintetét.
- Harry… Én mindennél jobban. – hangzott. – Örülök, hogy te vagy nekem. De most a vallomásokat félretéve, hol az a bolt? Éhen halok. - simította végig a kezét a hasán.
- Haspók! – csattantam fel, majd rohanni kezdtem a velünk szemben magának helyet követelő park felé.

* Kiara szemszöge *

- Hé! – ordítottam utána. – Lassabban.
- Kapj el. – vetette bele magát a sötét rengetegbe.
Sötét volt, és az idő is későre járt. Harry tudta, hogy nem vagyok oda a korom sötétben lévő bújócskáért, de itt hagyott. Nyilván azt akarja, hogy menjek utána, és az egyik pillanatban majd a nyakamba ugrik sikoltozva, vagy valami más ijesztő dolgot eszelt ki. Minden esetre egy gyerek kíváncsiságával léptem be utána a parkba.
- Harry, ez már nem vicces. – mondtam, mikor már vagy fél órája őt kerestem fel- alá. Hiába ordítottam, nem hallottam semmilyen választ sem.
Ahogy a fák között kutorásztam Harry után, hirtelen nagy durranásra lettem figyelmes. A hang, mint penge hasított végig az agyamon, és tudtam, nem vagyok biztonságban. Ahogy csak bírtam, rohantam a kijárat felé, azonban hirtelen egy gondolat ütötte fel a fejét az elmémben. Nem is egy gondolat, inkább egy név. Harry.
- Harry! –sikítottam, majd visszafelé hátráltam.
Nem tudtam, hol lehet, de éreztem, hogy muszáj rátalálnom. Ha most nem bukkanok a nyomára, mi lesz, ha… Nem, nem. Erre még csak gondolni sem szabad. A park minden zugát átvizslattam, utolsó állomásul meghagyva az öreg hidat.
 A hídhoz érve már teljesen a kábulat kerített maga köré. Nem találtam meg azt az embert, akiért a szívem ver. Teljes kilátástalanságban a rozoga tákolmány széléhez léptem, a víz felé néztem. A fejemet a karjaimra helyeztem és idegesen bámultam. A levelek nyugodtan lebegtek a tükörsima folyékony talajon. Minden olyan békés volt, szinte el is felejtettem, mennyire kétségbe voltam esve. Ám a víz hirtelen fodrozódni kezdett. A folyó kanyarulatától nem láttam rendesen, mi van ott, de a méretéből egy nagy farönkre tudtam következtetni. Ám amint közelebb úszott, a borzongás és az életidegenség ragadott meg. Felismertem végre, mi is van ott. Harry az. Arccal a meder felé nézve lebegett a víz tetején. A kockás ingje, amit még a koncerten visel foszlányokban lógott a testén, a hátán pedig vér blugyogott.
- Ne! –tört ki belőlem, majd elkezdtem letépni magamról mindent, ami gátolhatott az úszásban, s a vízbe vetődtem. Megpróbáltam minél gyorsabban elkapni és a part felé húzni. Ez sikerült is. A víz mély volt és hideg. Siettem, hogy időben a partra érjek, nehogy a fogvacogtató víz nagyobb kárt okozzon a fiúnak.
Nagy nehezen a partra görgettem, majd én is kimásztam a vízből, fejét az ölembe tettem, és gyengéden ütögetni kezdtem az arcát. – Harry. Kelj fel. – sírtam. Tudtam, hogy nagyon nagy a baj. A mellkasa felső részén egy lyuk tátongott. Meglőtték. – Harry…
- Kia…kia…- suttogta érthetetlenül. – Én szeretlek. – teste felszínén apró rángások jelentek meg. A bőre egyre fehérebb és fehérebb lett, ajkai lila színben kezdtek pompázni.
- Nem Harry! Nem teheted ezt velem. Ne búcsúzkodj! – mondtam követelő hangon, miközben a könnyeimet törölgettem.
- Ígérd meg, hogy boldog leszel. – emelte rám a tekintetét, majd egy halvány mosolyt villantott meg.
- Nem hagyhatsz itt. Nem most. – potyogtak a könnyeim, melyek Harry nedves bőrére hulltak.
 - Ígérd meg! – gurult le egy könnycsepp a szeméből. Egy valódi könnycsepp, nem a víz, aminek zord fogságától az imént szabadult.
- Megígérem. – csuktam be a szemem, kezét a szívemre helyezve.
- Jó tudni, hogy ez a szív egyszer értem vert. – próbálta mosolyra húzni a száját úgy, mint az előbb, de ez a terve kudarcba fulladt. Már nem volt elég ereje hozzá.
- Mindig érted fog. – nyíltak ki a szemeim, majd lenéztem a föld felé.
 Már nem hallottam semmilyen választ. Nem mozgott. Feje arrébb billent, a keze leesett a mellkasomról. Harryt azonnal óvatosan leraktam a földre, a telefonomhoz kaptam és a mentőket kezdtem el tárcsázni.

***

Önmagamon kívüli állapotban voltam. A mentők kiérkezése után kiborultam. Randalírozni kezdtem. A kukákat rugdostam, bokrokat cincáltam és káromkodtam sírással keverve. A nagy feldúltság közepette azonban hírtelen egy árnyat pillantottam meg. Kezében fegyverszerű tárgy lengett. Mikor észrevette, hogy őt figyeltem, hátrálni kezdett. Bántotta Harryt. Ő volt az. Félelmet nem ismerve rontottam utána. Futottam, ahogyan a lábaim bírták. Az illető nem volt túl gyors, s eszes sem. Hatalmas magassarkúban tipegett a kijárat felé. Mellé érve rávetettem magamat. Letéptem a fején csücsülő sí maszkot és ledöbbentem. Edina feküdt alattam, gúnyos mosollyal az arcán.
- Na mi van Kiara? Nem tetszik a meglepim? – húzta ocsmány vigyorra az arcát.
- Te tetted? – hajoltam közelebb, megmarkolva a ruháját.
- Még szép! Nem volt nehéz rávenni, hogy álljon fegyver elé.
- Ezt hogy érted? – néztem rá idiótán.
- Csillagom, te nem vagy valami okos. Két lehetőséget ajánlottam fel a szerelmednek, miközben a fejéhez szegeztem a pisztolyt. Vagy ő kap egy csúnya lövést, vagy te. Szerencséd, hogy a lovagod megmentette az irhád.
- Te … - nem bírtam. Ökölbe szorítottam a kezem, majd verni kezdtem. Orrba nyomtam, szájon vágtam addig, amíg már nem vágott vissza. Elájult, vettem tudomásul.

***

Hazafelé a szőke liba szavai kavarogtak a fejemben. Harry miattam kapott golyót, engem akart menteni. Fogta magát, és belement Edina játékába csak azért, hogy engemvédjen. Itt a gondolataim eloszlottak, ugyani „haza” értem. Fogtam magam és nagy nehezen bemásztam a lakóbuszba. Nem akartam senkit sem látni. Senkit, aki vigasztalgatni kezdene, de tudtam, be kell számolnom a történtekről.
- Jézus Isten! – ugrott fel Liam. Megértettem, miért mondja ezt. A ruhám véres volt és vizes, a szemeim ki voltak sírva, a cipőm sarka kitörött. Olyan voltam, mint egy véres, nedves, ápolatlan pandamaci.
- Kiara. – ugrott a nyakamba Szilvi, majd beljebb tologatott és leültetett az ágyra. Mindenki körém gyűlt. Kérdések ezreit vágták a fejemhez. Én csak sírtam és fuldoklottam. Nem bírtam levegőt venni és válaszolni a felém irányuló szempároknak. Féltek, látszott rajtuk, hogy nem tudják falak mögé rejteni az érzéseiket.
- Hol van Harry? – kérdezte Zayn.
- Mi van veled? – nézett rám könnyes szemmel Louis.
- Harryt lelőtték. Kórházban van. – robbant ki belőlem.
- Tessék?! – köpte ki Niall a kaját, egyenesen Liam vállára.
- Az orvosok szerint 98% , hogy nem éli túl a ma éjszakát. – nyögtem ki majd minden elhomályosult és az utolsó, amit éreztem, a földre érkező landolásom, és a körém fonódó Louis karja volt.

[ Mivel ez volt az évadzáró, egy óriási kérésem lenne felétek. Ha olvastátok/ rendszeresen olvassátok a blogot, szeretném, ha most leírnátok a véleményeteket. Örömmel töltene el, ha megosztanátok velem, mennyire tetszettek az évad szereplői, ki volt a kedvencetek, ki volt unszimpatikus számotokra, és hogy miért. Többek között érdekelne az is, hogy mennyire jön be nektek a cselekmény története. Ami a legfontosabb: ha szeretnétek, hogy a 2. évad ne csak május közepétől kezdődjön, azt is írjátok bele, hogy érdekelne a folytatás.Köszönöm ~ Réka :’). ]

37 megjegyzés:

  1. :|||| hihetetlenjo
    imádom*-*
    kb. majdnem besírtam:")
    ha csak május közepétől lesz új rész, akkor falnak megyek:|

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ügyes vagy :) Imádom a Blogodat:P

    VálaszTörlés
  3. Réka&Kira! Szeretném leírni, hogy az első évad minden percét élvezettel olvastam, az elejétől a végéig. Számtalan jó, rossz, szomorú vagy akár vidám pillanat is, mindig felvidított. Gratulálok. Csak így tovább.
    Antonia Styles ♥!

    VálaszTörlés
  4. uristen.
    a kezdettől fogva olvasom a blogotokat.
    ez a rész szíven ütött, majdnem elsirtam magam.
    Imádom a történeteteket.
    Május közepéig megőszülök a folytatásba . _ .
    Siessetek a 2.évaddal ;)
    puszi xx. ♥

    VálaszTörlés
  5. Azzal kezdeném hogy tetszik és kérem a második évadot! Már az elejétől kezdve olvasom és mindig elámulok rajta, de ez most valami fergeteges lett és eléggé felzaklatott! Ha nem bánjátok a kedvenc szereplőim természetesen a fiúk fogalmam sincs miért de ők jöttek be a legjobban,és az akit a legjobban utálok (ahogy szerintem többen is) az nem más mint Edina hadd ne keljen indokoljam ő a negatív szereplő és hát elég gonosz! A lényeg az hogy siessetek a Második évaddal! Anett :D

    VálaszTörlés
  6. EGYSZERŰEN NEM BÍROM LEÍRNI A RÉSZLETEKET mert az egészet IMÁDOM mindenkit benne bár edinát nem de a többieket igen és nagyon NAGYON szeretném a második évadot és nem csak május közepén hanem hamar mert addig én képtelen vagyok várni mert már nagyon olvasnám és IMÁDOM az egész évadot a sztori is jó minden király

    VálaszTörlés
  7. Most kezdtem és kb 1 óra alatt ki is olvastam! IMÁDOOM!! És siessetek mert elég brutális lett a vége és meghalok az izgalomtól h mi a folytatás :)))

    VálaszTörlés
  8. nagyon jo lett !!igy tovabbbb :) az egesz tortenet nagyon jo es izgalmas,csak mar az a Edina tunjon el!!nem birom!!
    folytatasra persze hogy kivancsi vagyok,szoval minel gyorsabban!! <3
    Luji <3

    VálaszTörlés
  9. imádom :D köviiiiit :$

    VálaszTörlés
  10. wow. de izgi, létszi hamar a 2. évadot !!! :D

    VálaszTörlés
  11. luv ŁŁ létszi 2. évadooot ! :))

    Csincsilllaaaaaaaaa.

    VálaszTörlés
  12. ahhj, de szomorú. lécci kövit gyorsan, mert naon jóóóóóóó *-*

    VálaszTörlés
  13. 30-at gyorsan OO komizzatok! :)) (: <3

    VálaszTörlés
  14. Úgy is többen olvassák, mint amennyien komiznak. kövit kérleeeeeeeek :D *-*

    VálaszTörlés
  15. Körülbelül a 7. fejezettől olvasom, de természetesen visszaolvastam az előzőeket is. Légyszi a köviit, mert már nagyon várom :D


    Kata

    VálaszTörlés
  16. Nagyon imádom, Kíra, Réka a blogotokat. Mindegyik szereplő a kedvencem, kivéve ugyebár Edinát, ( nah ő az, akit utálok xD.
    Remélem, hogy Harry felépül és újra izgalmas, szerelmes, vagy esetleg a csóknál jobban kifejező érzelmi helyzeteket írnátok le ;$. Csak így tovább! :)

    Viki, 17

    VálaszTörlés
  17. ÓÓÓ háát ez szipcsiszupcsi kiráály*.* kövit gyorsan!!!

    VálaszTörlés
  18. Úr isten én csak tegnap kezdtem olvasni és nem tudtam abba hagyni nagyon nagyon köszi h elkezted ezt a blogot imádom !!!!!!ne hagyd abba lécci soha!!

    VálaszTörlés