2012. június 26., kedd

!

Ne haragudjatok. Egyes okok miatt mostanában nem hoztunk új részt. Remélhetőleg ma jön a következő! Reméljük, hogy tovább olvasni fogjátok. És az elkövetkezendő részekkel az újabb évadzáró is előkerülhet... De, ha benéztek a blogba úgy is látni fogjátok, hogy hogyan alakul a történet. Előre is köszi! :) :$
És tényleg bocsi, hogy ennyit kell várni..
~ Kíra {K.}

2012. június 18., hétfő

Olvasók ! (:

Szeretném, ha benéznétek a saját blogunkba is.
Kíráé: http://kaagirl.blogspot.hu/ ( Nagyon jó *-* )
Rékáé: http://bonnieinlondon.blogspot.hu/ ( Most kezdtem, még csak az alap sztori van fent. Ha tetszik, komizzatok :) )
Előre is köszönöm! ~ R.

2012. június 8., péntek

33. Fejezet




A következő pillanatban, már Harry csupasz felsőtestét láttam magam előtt. Csókjai olyan finomak voltak, hogy észre sem vettem, s már a nadrágom is a fölsőm mellett hevert. De a fiúnak se kellett több, egy pillanat alatt megvált a farmerjétől és testével szorosan magához ölelt. Eddigi éveim legjobb pillanatait töltöttem el vele, ismételten, a romantikus tengerparton.
- Akarom a tested és téged is. – mondta Harry, én pedig választ sem adva hagytam, hogy megcsókoljon, hogy testünk összeérjen és azt is, amit ezen kívül akart tőlem. Igazából senkinek sem kell hazudni, én is kívántam őt, hiszen nem gyakran vagyunk úgy együtt.
 Az idő pedig csakúgy szaladt előre.
- Lejár a négy óra, szívem. – mosolyogtam Harry arcára.
- Ezt a négy órát gyakrabban is bevezethetnénk. – mondta, immáron mellettem feküdve, engem átkarolva.
- Életem legszebb négy órája volt. – néztem rá komolyan, felé fordulva. A fiú hátrasimította az egyik tincsemet az arcomról, majd megpuszilta a homlokomat.
- Folytatjuk… - mondta, majd felültünk, mert az idő tényleg sürgetett és nem lett volna szerencsés összefutni egy perverz arab emberkével, így Ádámkosztümben. Felvettem a bikinimet, a ruháimat a kezembe kaptam, megvártam, amíg Harry is összeszedi a cókmókját és már indultunk is vissza a hotelbe.

*Liam szemszöge*

Így, nyaralásunk első napján megbeszéltük a srácokkal, hogy benézünk a bárba, mert nyitóparti van minden szombaton és amúgy is minden este. Az utazás fáradalmait természetesen nem logikusan alvással, hanem egy hatalmas bulival kárpótoljuk.  Én és a fiúk, ugyanis Harryy-ék is visszatértek a partról, csőgatyában és sima pólóban vagy ingben készültünk lemenni, míg a lányok bevetették a legdögösebb cuccaikat.
-          Most már igazán mehetnénk. Cica, mit csinálsz még ott bent? – kérdeztem Vítát, aki már fél órája kisajátította az egyik fürdőt, a másikat meg Zayn és Kiara. Igen, azért Zayn sem tudott valami hamar elkészülni.
-          Várj még egy kicsit, Liam. Mindjárt kész vagyok. – hangzott a válasz.
-          Jaj, oké, meg értem, de egy húsz perce is ezt mondtad.
-          Most már csak egy pillanat. – mivel a barátnőmnél nem nagyon lehet tudni, hogy az az egy pillanat mennyit ér, kényelmesen hátradőltem a fürdő előtt lévő kanapén és a telefonomon böngésztem.
Azonban a következő pillanatban kilépett valaki a fürdőből és a készülék kiesett a kezemből.
-          Gyönyörű vagy. – mondtam elképedve. – Mondjuk nem mintha máskor nem lennél az. – a lány a mondatomra elvörösödött, majd odamentem hozzá ás magamhoz öleltem.
-          Látod, megérte várni. – súgta a fülemben, mire bólogattam.
Rövid, fényes-piros színű ruha volt rajta, fekete magas sarkú, a haját pedig összefonta Kiara segítségével. A koktélruha különösen tetszett, mert formás lábait nagyon kihangsúlyozta.
 
      


-          Felőlem indulhatunk! – mondta Niall. – De akkor tényleg menjünk, mert csak egyelőre nem vagyok éhes, de ha az leszek, akkor rám várhattok.
-          Ezt most vegyem fenyegetésnek? – kérdezte riadtan Zayn, aki most már az egyik kinti tükörben igazgatta a mindig jól beállt, tökéletes séróját.
-          Hmm… De csinos valaki. Daueroltattál? – kérdezte Louis vigyorogva Harry-t.
-          Ó, igen, azért ilyen göndör mindig a hajam. Elég tartós technikát használ a fodrász. – válaszolta Hazza. Erre mind felnevettünk, a két fiú meg megölelte egymást.
-          Most konkrétan kire is várunk? – toppant mellém Kiara. – Mert azt hittem, hogy rám, de most már itt vagyok, mégis kevesebb a létszám. – erre a mondatra én is körbenéztem.
-          Hát persze! NIALL! – kiabáltam. Louis pedig a konyha felé vette az irányt.
Mire mindenki elkészült, már fél kettő múlt. Kézen fogva sétáltam le Vítával a lépcsőn.

*Harry szemszöge*

Féltünk, hogy már nem lesznek sokan a bárnál, mert elég későre járt. Átkaroltam Kiarát, miközben a lifthez mentünk. A szálló hatalmas, rengeteg a vendég is, úgyhogy amikorra leértünk, már biztosak voltunk benne, hogy a hely dugig lesz tömve a néppel.
Kiara egy fekete szerelést húzott fel.
-          Állati szexi vagy. – húztam magamhoz és súgtam neki, mikor beértünk a discoba.
-          Köszönöm. – mosolyodott el.
Nagyon sok márkás ruhájú ember táncolt evett-ivott ott. Ha jól tudom, egy cég üzleti útja is most van. Fiataloktól kezdve az idősekig minden korosztály a tömeg között tombolt. Mi mindannyian sokat foglalkozunk a tánccal, éppen ezért nem volt kérdés, hogy miután Niall bekapott valami kaját, már is „rázni” kezdtünk. Elképesztő hangulat és a mezítláb táncoló lányok vették körbe a termet. Néhány pasi, aki egyedül volt és már cső részeg, irigykedve figyelte, ahogy mi Liam-mel milyen boldogan táncolunk a barátnőnkkel. Mert, hogy ez így van. És, hogy csak most kezdődött a hét? Abból egyértelműen látszik, hogy az agyunkat is szét tudjuk bulizni, anélkül, hogy elaludnánk vagy hasonló.
Kicsit elbambultam az emberek között és nem vettem észre, hogy Kiara már nem áll mellettem. Komótosan elkezdtem keresni. A pultnál meg is találtam, egy tucatnyi koktél mellett.
-          Táncoljuk, édes! – szóltam neki.
-          Pillanat. – mutatott az italára. Mivel nem akartam, hogy azt is megigya, mert így is elég sok lehetett benne, gyorsan megcsókoltam és szorosan magamhoz húzva, visszasétáltunk a tánctérre. Remélem, hogy hamar kijózanodik, mert ilyenkor túl sok benne a vágy és a kreativitás, akármire képes lenne, egy kevéske piától is. Talán túléljük ezt az éjszakát.
-          Táncolj embeeeer! – kiabálta Zayn.
-          Inkább ne! – hangzott Liam válasza is.
-          Igaza van, előbb nyeld le, ami a szádban van. Nem akarom, hogy megfulladj! – röhögött Louis is Niall hátát csapkodva. Ha valaki, akkor mi biztosan tudunk egymásra vigyázni egy buliban… Azért remélem, hogy a fiú torkán nem akad meg semmi étel, s a háta sem lilul be az ütögetésektől.

2012. június 4., hétfő


32. fejezet

*Kiara szemszöge*

Reggel van. A madarak a fák ágain ontják magukból gondolataikat dallamok formájában, a napfény lágyan simítja puha sugarait arcomon és…
-       -   Kiara! – ordította el magát Louis, majd hallottam, ahogy nagy robogással jön fel a lépcsőn a szobámhoz közeledve. – Készülődj, a gép nemsokára indul. – folytatta, majd elcsendesedett a ház.
I Igen. Az utóbbi két nap nem tartozik éppen a legnyugisabb napjaink közé. Harryt kiengedték a kórházból, talán a legjobb dolog, ami történt. Nagyon jól van, és az orvosok, azt mondták, innentől kezdve élheti tovább a normális életét. Szilvi haza utazott, mert megkezdődtek a vizsgái. Víta és én nem szívesen engedtük el, azt akartuk, hogy ő is velünk jöjjön az utazásra. Mondanom sem kell, Louisnak sem esett a legjobban, hogy egy olyan embert kell most nélkülöznie, aki számára kezd egyre fontosabbá válni. És hogy mire ez a nagy felhajtás a pakolással? Nos, a fiúk menedzsere kitalálta, hogy előbb kellene elmennünk a Bahamákra, mert a srácoknak bejött egy két markáns interjú a jövő hét végére.
Kikászálódtam az ágyból, és a széken lévő ruháimat kezdtem magamra ölteni. A gatya eleinte nehézkesen akart feljönni a lábamra, de egy kis szenvedés után sikerült magamra paszíroznom. A hajamat egyszerűen csak lófarokba fogtam, mint a többi átlag napon.
- Reggelt. - köszöntöttem mindenkinek mikor a konyhába értem. A fiúk mind egy szálig ott voltak, kezükben a bőröndjeikkel, amiket az utazásra készítettek elő. Liam éppen Vítát karolta át, és úgy álltak egymás mellett a konyhapult előtt.
- Reggelt édes. - slisszant oda hozzám Harry, majd egy szenvedélyes csók után a magasba emelt és megpörgetett.
- Hmm. Valaki nagyon jó formában van. - nevetett Niall és Zayn egymást átkarolva.
- Hahaha. De viccesek. - flegmázott Harry, majd felém fordult. - Mehetünk édesem?
- Ez kérdés volt? - húztam fel a szemöldökömet, majd az ajtó felé futottam.

***

Hat óra alatt ott is voltunk a repülővel a Bahamákon. Csodálatos hely, a víz szinte leírhatatlanul tiszta és maga az összhatás is bámulatos. És a szállodánk sem áll az utolsó helyen. Hatalmas, még a palotáknál is nagyobb létesítményről van szó. A táj ami körül veszi, elképesztő.
- Ez gyönyörű. - mondta Víta Liam kezét szorongatva.
- Egyet értek. - helyeseltem Harrybe kapaszkodva.
- Mi lenne, ha belülről is megnéznénk?
- Nem rossz ötlet Zayn. - vágta rá Louis
A szobákba érve ismét egy aprócska sokkot éltem át. Gyönyörűen berendezett helyiségek várták, hogy hatalmunkba kerítsük őket, amilyen gyorsan csak lehet. Liam és Víta egy, a miénkhez hasonló franciaágyas szobában telepedett le. Én Harryvel osztozom egy szintén tágas alvóhelyiségen, míg Zayn, Louis és Niall  közös szobában szunyókálhatnak.

Miután lepakoltuk a cuccainkat Harryvel, úgy döntöttünk, egy kis magányra lesz szükségünk, hogy ismét érezhessük egymás közelségét. Szóltunk a srácoknak, hogy elmegyünk le a partra és fürdünk egy kicsit. Természetesen mind beleegyeztek és megbeszéltük, hogy vacsoránál, este 9- kor találkozunk.
- Olyan jó, hogy végre itt vagy újra velem. - mondta Harry, miközben elfoglaltuk a kis helyünket. A fürdőruhát a kezünkben vittük, hogy este ne fázzunk, ha hideg lenne.
- El sem hiszed, mennyire hiányoztál. - csókoltam meg.
Fürödtünk, ameddig az ujjunkon szottyos nem lett. Béreltünk vizibiciklit is, amivel jó messzire bementünk a vízen és ott csúszdáztunk, mint az óvodások.
A nap már vagy két órája lement, de mi még mindig ott ültünk és a csillagokat néztük. Egy árva lélek sem volt a parton, csak mi ketten ékesítettük a homokot, mint két ékkő. Már éppen javasolni akartam, hogy menjünk vissza, de ekkor Harry megszólalt.
- Kiara! Mi mióta is vagyunk együtt? - nézett rám mosolyogva.
- Öm. Most lesz 5 hónapja. Miért kérdezed? - pillogtam. Harry felkapott, s a kezében vitt vissza a parton lévő kis tákolmányba, amit kivettünk 4 órára. Gyengéden letett az ágyra hasonlító valamire, majd mellém feküdt.
- Kiara én szeretlek.
- Én is Harry. - nyeltem egyet, mire ő közelebb jött. Egy hajszálnyi hely sem volt már közöttünk. Heves csókcsatába kezdtünk, majd nekilátott lefejteni rólam a peaces fölsőmet, amit azután kaptam magamra, hogy kijöttünk a vízből. Mikor a homokba dobta, halkan egy "Mit csinálsz?" csúszott ki a számon, amire azonnal választ is kaptam. - Akarlak Kiara. Csak mondd, hogy nem akarod, s abbahagyom.
Tudtam, hogy Harry már túlságosan belejött, és nem éppen vette volna komolyan, ha megálljt parancsolok. Igazából nem is akartam ezt tenni. Egy kacér mosolyt vetettem rá, majd az inge gombja felé nyúltam.